Om Jonny Musikk

Nye lokaler i 2014

Jonny Musikk flyttet i oktober 2014 inn i nye lokaler i Nedre Storgate 23. De gamle lokalene lå i Christian Bloms gate 5. Samtidig med flyttingen fusjonerte Jonny Musikk med Procom Music. Selv om Jonny trakk seg tilbake for å overlate driften til yngre krefter, lovte Jonny at han fortsatt kom til å være synlig i den nye driften, opplyste Jonny Musikks hjemmeside i august 2014.

Oppstart allerede i 1989

Registrert i bransjen «Musikkinstrumenter og noter», startet Jonny Musikk opp som et aksjeselskap helt tilbake i 1989, og sto registrert med tre ansatte. Forretningsadressen som alltid har stått registrert på foretaket er Colletts gate 5 i Drammen.

Bedriftens beste år

Det er ingen tvil om at 2008 var det beste året for Jonny Musikk. Dette året hadde bedriften driftsinntekter på hele 8,8 millioner kroner, et driftsresultat på 413 000 kroner, og et positivt årsresultat på 228 000 kroner. Disse pengene (årsresultatet på 228 000 kroner), ble da overført til bedriftens egenkapital.

25 år gammel historie

Mannen bak institusjonen Jonny Musikk, Jonny Storm Olsen, er stolt av Jonny Musikks troverdige kundekrets. Blant kundene som har vært mye innom butikken, finnes vise / country / folk – musikeren Jonas Fjeld. Moren til Cato Sundberg fra bandet Donkeyboy kjøpte hans første keyboard fra Jonny Musikk i 1997. Tolv år etter kjøpet hadde Donkeyboy de to øverste låtene på VG-lista, noe som aldri før hadde skjedd et norsk band. Slik sett har Jonny Musikk bidratt til å skrive historien til norsk musikk.